Търсите евтина кола под наем? Спестете пари в 3 лесни стъпки

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Важно е да знаете, че в наши дни наемането на кола е добра практика навсякъде по света и не е никак сложно. Но как да постигнете най-добрата сделка спрямо бюджета си? Предлагаме ви 3 лесни стъпки, които ще ви позволят да се възползвате от предимствата на популярната услуга и да намерите евтина кола под наем за вашия бизнес или ваканция.

1. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ИНТЕРНЕТ, ЗА ДА СПЕСТИТЕ ПАРИ

С развитието на интернет, светът вече не е същият. Ако се замислим, неограничените ресурси на мрежата улесняват значително живота ни. Днес вероятно всичко, от което се нуждаем, може да се намери онлайн. Например, ако планирате пътуване и искате да намерите евтина кола под наем, можете да сравнявате компаниите в дома си и да изберете най-добрата услуга, според личните ви изисквания. Всичко, от което се нуждаете е да се уверите, че си имате работа с легитимна rent a car агенция и вие сте добре дошли на нейния сайт. Ето как използването на интернет, ще ви помогне да спестите пари при намирането на евтина кола под наем.

  • Винаги можете да проучите сайта за коли под наем в Google, за да прецените дали заслужава доверието ви. Добрите rent a car агенции, представят отзиви на потребителите на видно място, например на Facebook страницата си, когато целта е да бъдат наистина полезни на потенциалните си клиенти.
  • Надеждната компания има ясна, последователна и кратка политика за отдаване на автомобили под наем.
  • Офертите, предлагани от качествените сайтове за коли под наем, са конкретни и се откриват лесно на уеб страницата им. Те предоставят начини, по които да сравнявате цените на моделите и как да се възползвате от допълнителни отстъпки в цената.
  • Реномираните rent a car фирми предлагат гарантирани оферти за наем и различни бонуси.

2. ИЗБИРАЙТЕ КОЛА ПОД НАЕМ РАЗУМНО

Разумният избор на кола под наем е изключително важен. Типът и размерът на превозното средство, играят ключова роля при определянето на базовата ставка за наема. Също така цената е пряко свързана с горивната ефективност на автомобила. Изберете компактно и икономично превозно средство. Разбира се кола под наем е услуга, която може да използвате, ако искате да покарате луксозен автомобил например, без да се налага да го притежавате лично. Но когато целта е да извлечете максимална полза във вашето ежедневие, избирайте най-малкото превозно средство, с което ще се чувствате удобно.

3. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ТАКСИ

Добър начин да спестите пари, е да откриете компания, която не начислява такса върху изминатите километри и предлага допълнителни отстъпки при дългосрочен ангажимент.

Погледнато по-общо една евтина кола под наем може значително да облекчи финансите ви, пестейки огромни суми от поддържането и използването на личен автомобил.

В заключение не се притеснявайте да зададете на вашата компания въпросите, които ви интересуват, за да сте сигурни, че ще получите най-добрата сделка, която можете да си позволите. И не забравяйте - евтина кола под наем не означава лоша кола под наем (не и от Луксъри Карс), а такава която можете да вместите в бюджета си, за да се радвате на предимствата в модерния свят.


Луксъри Карс е rent a car агенция, която е горда с качеството на услугата, която предлагаме и цените, които реално постигаме. Ние разбираме вашите нужди и те ни мотивират да работим така, че да сме в състояние да ви предложим точно това, което търсите.