3 безценни съвета при първа резервация на кола под наем

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Изследването на нови дестинации, по време на ваканции или докато изпълнявате работни ангажименти, винаги е вълнуващо преживяване, но самото организиране на пътуването, съобразено с желания маршрут, може да се окаже много обезсърчаваща задача.

 

Ето защо не е изненадващо, че все повече се увеличава броят на пътуващите, които избират многобройните предимствата и свободата на кола под наем като средство за придвижване. Рентакар осигурява:

 

  • по-ниски дългосрочни разходи, отколкото при поддържането и пътуването с личен автомобил;

  • възможност за планиране на времето, маршрутът и спътниците, за разлика от пътуването с обществен транспорт.

  • независимост спрямо трафик, графици и условия на частни превозвачи.

 

Колата под наем е личното ви превозно средство, което е разположение за вас точно за времето, през което имате нужда от него. А сега тези три съвета ще ви помогнат да планирате вашето първо пълноценно изживяване на пътя, докато ползвате тази услуга.

 

Изберете малка рентакар агенция с отлична репутация

 

В случай че предстои да резервирате кола под наем за първи път, обърнете се към семейна агенция с отлична репутация, която ще се погрижи възможно най-добре за вас и вашето пътуване. Огромният избор от превозни средства, сложните условия за наем и объркващите допълнителни такси, са неща, които ще искате да си спестите при първи наем. С малката агенция, шансът да получите индивидуално обслужване, съобразено с реалните ви нужди и предпочитания към вида на превозното средство, се увеличават значително.

 

Планирайте бюджета си и разхода на гориво

 

Преди да направите вашата първа резервация на кола под наем, планирайте добре общия бюджет за пътуването, който включва приблизителното разстояние, което ще изминете и разходите за зареждане с гориво. Спрямо този фактор, изберете класа и модела на автомобила, така че той да отговаря на условията ви.

 

Уверете се, че сте наясно с всички такси около наема

 

Преди да подпишете договор за наем, уверете се, че сте наясно с всички такси, данъци и застраховки, свързани с пътуването ви. Когато изчислявате разходите за наем на автомобил, обърнете внимание кои такси ще бъдат включени в договора и има ли допълнителни такси, които трябва да бъдат платени на място при вземане или връщане на вашето превозно средство.

 

Повече информация за вашето първо наемане на автомобил, можете да откриете в нашите ясни условия за наем или като се свържете директно с нас на телефони: +359 888 777 927; +359 2 945 55 54.


2021 година се очертава като чудесна възможност за презареждане с нови, прекрасни емоции. Вълнуващите пътувания, организирани според собствения, индивидуален план, означават по-добро изживяване на пътя и пълноценна почивка. Планирайте разумно пътуването си и резервирайте кола под наем в икономичен или стандартен клас, комби, автоматик под наем или миниван под наем от Луксъри Карс за вашите дати още днес.