Как да организирате перфектно бизнес пътуване с рент а кар

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Независимо колко често пътувате по работа с рент а кар, винаги има нови неща, които може да научите, за да планирате по-добре задачите и изпълнението им. Винаги е добре да се уверите, че изборът на модел, който ще направите, е съобразен с целите на вашето пътуване. Но какво всъщност означава това? 

 

Избор на превозно средство 

 

Цели на служебните пътувания може да бъдат да впечатлите клиенти. В този случай е добра идея да заложите на класиката и да резервирате Mercedes B 170 (автоматик) под наем. Друга цел може да бъде да спечелите участие на фирмата във важен форум, докато оптимизирате разходите за гориво. Тогава отличен вариант ще бъдат автомобилите под наем в икономичен клас, които генерират ниски разходи в съчетание с много добра маневреност и пътно поведение. А в случай че пътувате с по-голяма група и е важно да осигурите нужния комфорт за всички, обърнете внимание на минивана Chevrolet Orlando 2.0 D под наем от нашия автопарк. 

 

Всеки от тези случаи изисква различен тип превозно средство. Но когато сте наясно какво искате да постигнете, ще знаете, че рентакар ви дава най-добрият шанс да го направите. 

 

Място за оборудване 

 

 

Служебните пътувания в XXI век често са свързани с нуждата от транспортиране на техника, продукти или оборудване за семинари, презентации и изложения, и в тези случаи товарният капацитет на автомобили става фактор. Е, от колко вътрешно пространство се нуждаете, така че всичко да премине по мед и масло? Ако търсите автомобил с по-голям багажник, разгледайте нашите предложения за автомобили с висок комфорт и много място за багаж. 

 

Втори шофьор 

 

Колко продължително ще бъде вашето пътуване? Ако предвиждате дълго шофиране и необходимост от втори водач, имайте предвид, че ще бъдат необходими различни документи в зависимост от броя на водачите, които ще могат да управляват колата. Уверете се, че и вторият шофьор е вписан като такъв в документите за наем. 

 

Подходяща застраховка 

 

 

Имате ли подходящата застраховка? При подготовката на всяко бизнес пътуване, не забравяйте да отделите време, за да проверите дали разполагате със застраховка, която покрива всички аспекти на вашето пътуване. По този начин можете да решите някои потенциални проблеми, още преди да сте тръгнали. Това е жизненоважно за предотвратяване на усложнения, в случай че колата бъде повредена по някакъв начин. 

 

Условия за наем 

 

 

Проверихте ли условията за наем на вашата рент а кар агенция? Струва си да прочетете и дребния шрифт, ако има такъв, за да сте сигурни, че разбирате напълно всички условия и детайли, които трябва да изпълните с взимането на автомобила. Да, това може би не е най-интересното четиво, но е от съществено значение при наемането на превозно средство, без значение дали поводът за пътуването е бизнес или не. 

 

Допълнителни такси 

 

 

И накрая, но не и по важност, помислете за наем на превозно средство, извън зоната на летището. Колкото и привлекателно да изглежда на пръв поглед това, колите, взети от летище, често вървят с допълните такси. Наистина ли всеки път ли се налага да ги плащате? Много често семейната агенция с добре изградена репутация може да ви предложи отлична услуга на по-добра цена.  


И както обикновено, не се колебайте да ни се обадите, ако имате нужда от помощ. Ние сме на разположение седем дни в седмицата! 

*Изображенията в статията представят модела Kia Sorento 2.2 CRDI под наем от автопарка на Луксъри Карс.