Евтина кола под наем в София – защо това е толкова добър избор в града

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Предимствата на икономичния клас автомобили под наем са добре познати на клиентите на рентакар, навсякъде по света, където тази услуга се предлага. А всеки евтин автомобил под наем в София от Луксъри Карс осигурява комфорт, икономия на гориво, нисък наем и свободата да планирате времето или задачите си единствено и само според собствените ви решения. Какви атракции и забавления предлага българската столица, когато разполагате с индивидуален транспорт - възможностите наистина са много.  

София като духовен и културен център 

В рамките на столицата се намират най-големите и престижни галерии, театри, кина, барове, ресторанти и др.  

Националният исторически музей разполага с фонд от над 700 000 паметници на културата. Боянската църква е част от списъка на ЮНЕСКО на световното културно наследство. 

Ротондата „Свети Георги“, разположена в идеалния център на столицата, е и нейният най-стар архитектурен паметник, но и единствената цялостно запазена сграда от времето на Римската империя.

София е домакин на множество форуми и изложения, и е предпочитана дестинации за конгресен туризъм с много възможности.  

Можете да посетите и манастирите в Софийска света гора, сред които Драгалевски, Лозенски, Германски, Кремиковски, Черепишки, Осеновлашки и др. Направете своето изживяване лесно и удобно с евтина кола под наем в София от Луксири Карс. 

София като голф дестианция 

В близост до София, в гр. Ихтиман (55, 7 км – 45 минути с автомобил) и с. Равно поле (23,4 км – 26 минути с автомобил) има две голф игрища. Игрището в с. Равно поле е най-голямото на Балканския полуостров и, разбира се, предлага отлични условия за почивка и спорт. 

София като природна и ски дестинация 

София има най-малко четири огромни зелена парка - Борисова градина, разположен в сърцето на столицата, Южен парк, смятан за един от най-красивите в страната, Северен парк, в подножието на Стара планина, и Западен парк, простиращ се на 2,16 кв. км. 

София е уникална и със своята красива и висока планина Витоша. Най-висок е Черни връх с неговите 2290 м. Тук има два ски центъра - „Алеко” и „Конярника”. Дължината на пистите е общо 29 км, като те са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи скиори и сноубордисти. 

Зоопаркът в София е най-големият на Балканите. Разположен е в южната част на града – отлична дестинация за времето на вашия престой в града.  

София като СПА дестинации 

СПА туризмът в българската столица е добре развит, благодарение на огромния брой минерални извори, които се намират из целия град и околностите му. СПА дестинацията Банкя предлага чудесни условия за лечение и уелнес. Разстоянието от 15,8 км, с вашата евтина кола под наем в София от Луксъри Карс, се изминава само за 25 минути. 


При необходимост от допълнителна информация относно вашия наем или възможностите за резервация на евтина кола под наем в София, посетете нашата страница още сега или се свържете с нас на посочените телефони. Луксъри Карс е на ваше разположение!