Лесно можете да планирате бързо бягство с кола под наем от Луксъри Карс - ето как

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Лятото и дълги ваканции са все по-близо, но повечето хора трябва да изчакат още малко до началото на отпуската. Това не означава обаче, че не можете да се настроите с мини ваканция през уикенда, далеч от лудостта на града. В случай че се притеснявате да организирате вашето малко щастливо бягство с кола под наем, ние сме тук, за да ви помогнем.

Помислете за времето за пътуване

Колкото по-рано тръгнете, толкова повече време ще отделите на същинското пътуване. Помислете за едно от онези места, за които винаги казвате: „Трябва да отида там някой път!“ - и го осъществете! Дори да е на кратко разстояние от дома ви, все пак ще можете да се отпуснете и да отметнете някоя и друга мечтана дестинация от списъка ви... или няколко.

Пътуване преди сезона често означава по-ниски цени

Това е много добра причина да планирате вашето кратко пътуване точно сега, когато не само затоплящото се време е на ваша страна, но и повечето цени на туристическите услуги. Все още много от местата за настаняване предлагат отлични цени, и ако изберете близка дестинация получавате комбинация, която не е за изпускане. А и можете да вземете толкова много от красивата природа наоколо, без да се чувствате притиснати от тълпите туристи през лятото.

Семейно бягство или романтично пътуване – нужно е само да мислите извън рамката. 

След като изберете дестинация, направете проучване. Съставете списък и разумен график на нещата, които непременно искате да видите за времето, с което разполагате, без стреса от бързането. Осведомете се предварително дали набелязаните обекти ще бъдат достъпни, защото никак не е забавно да шофирате дълго, само за да видите затворените им врати. 

Бъдете гъвкави, когато резервирате колата си под наем

В Луксъри Карс разполагаме с изрядни превозни средства на достъпни цени, но може да бъде по-трудно да направите резервация в определени периоди на годината или да получите конкретни модели. Но ако сте готови да вземете малко по-малко превозно средство, което е достатъчно просторно, за да се чувстате добре, можете да спестите още повече пари. И точно както при хотелите, наемането на автомобил преди пика на летния сезон носи толкова много предимства – разгледайте нашия автопарк, изберете модел и направете резервация. Точният момент е сега! Прегледайте и страницата ни за дългосрочен наем.


Пътувайте безопасно с Луксъри Карс и се свържете с нас, ако можем да ви помогнем да осъществите вашето кратко бягство още днес!