Независимо дали предпочитате неделните излети в близост до града или обожавате пътешествията с кола под наем, на хоризонта се задават нови възможности за семейни приключения. Луксъри Карс събра едни от най-добрите съвети за дълъг път с автомобил, който включва и децата.
Всички сме били в ситуацията да пристигнем до нашата дестинация и да сме изправени пред множество дилеми за паркиране като място, време и цена. Вижте кои са най-често задаваните въпроси относно паркирането и техните отговори.
Възпитанието на пътно поведение у детето започва от най-ранна възраст и е най-доброто, което може да направите, за да го предпазите от инцидент. Вижте 9 официални препоръки, които ще ви бъдат от полза.
Подготвихте ли всичко според плана за вашето бизнес пътуване, като график на срещите и резервации? Е, след всичко това е разбираемо да оставите багажа за последния момент. Вижте какво не трябва да забравяте, така че всичко да върви гладко.
Независимо дали ще изберете пътуването с влак, директният полет или уникалното изживяване с кола под наем от Луксъри Карс, тези 5 европейски дестинации ще ви осигурят пълна наслада, ако ги посетите около 8 април.