Много клиенти вярват, че проучването и сравнението между различните rent a car компании е загуба на време, тъй като цените на компаниите са почти еднакви. Е, това далеч не е истина. Разумният избор на кола под наем може да се окаже изключително важен за вашето цялостно изживяване от пътуването.
Ще наемате кола, но как да изберете подходящия автомобил? Отговорът зависи от конкретния повод, както и от сумата, която сте готови да платите. Има няколко аспекта, с които трябва да се съобразите, за да направите най-добрия избор на кола под наем за вашето пътуване.
В Гърция работи система от солени глоби за стотици и дори хиляди евро за нарушения на правилата за движение. Вижте най-важните от тях, контакти с дипломатическата мисия на България в страната, полезни пътни изрази на гръцки език и още много полезна информация в тази статия.
Болестта на пътуването или кинетоза, е широко разпространено състояние, чиито симптоми - гадене и повръщане, се проявяват по време на път. Смята се, че то засяга около 1/3 от световното население.
Независимо дали сте начинаещи потребители на rent a car или ветерани в играта, има редица лесни решения, които могат да подобрят вашия опит с наемането на автомобили. Както казахме статията дава няколко бързи съвета, затова минаваме директно на въпроса.