В Гърция работи система от солени глоби за стотици и дори хиляди евро за нарушения на правилата за движение. Вижте най-важните от тях, контакти с дипломатическата мисия на България в страната, полезни пътни изрази на гръцки език и още много полезна информация в тази статия.
Болестта на пътуването или кинетоза, е широко разпространено състояние, чиито симптоми - гадене и повръщане, се проявяват по време на път. Смята се, че то засяга около 1/3 от световното население.
Независимо дали сте начинаещи потребители на rent a car или ветерани в играта, има редица лесни решения, които могат да подобрят вашия опит с наемането на автомобили. Както казахме статията дава няколко бързи съвета, затова минаваме директно на въпроса.
Независимо дали предпочитате неделните излети в близост до града или обожавате пътешествията с кола под наем, на хоризонта се задават нови възможности за семейни приключения. Луксъри Карс събра едни от най-добрите съвети за дълъг път с автомобил, който включва и децата.
Всички сме били в ситуацията да пристигнем до нашата дестинация и да сме изправени пред множество дилеми за паркиране като място, време и цена. Вижте кои са най-често задаваните въпроси относно паркирането и техните отговори.