„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Лятото и топлото време носят толкова щастие със себе си, но има и някои не особено приятни странични ефекти. Един от тях е вълната врящ въздух, която ви залива щом отворите вратата на автомобила под наем.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Ако никога досега не сте наемали кола, тази статия е за вас.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
И през 2022 г. Гърция се очертава като предпочитана дестинация за лятната почивка на много от нашите клиенти, тъй като страната предлага 13 хиляди километра морска брегова ивица. Ето какво трябва да знаят шофьорите, когато се отправят с кола под наем към южната съседка на България.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Лятото и дълги ваканции са все по-близо, но повечето хора трябва да изчакат още малко до началото на отпуската. Това не означава обаче, че не можете да се настроите с мини ваканция през уикенда, далеч от лудостта на града. В случай че се притеснявате да организирате вашето малко бягство, ни е сме тук, за да ви помогнем.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Рентакар е топ услуга, която идва с безкрайни възможности за пътуващите по целия свят. Но това не означава, че не можете да управлявате разходите си или да изхарчите твърде много за наем. Ето как да спестите пари, когато наемате автомобили.