„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Един от основните ни приоритети е всеки път да адаптираме нашата рентакар услуга, така че тя да отговаря на индивидуалните изисквания на нашите клиенти.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
С напредването на есента времето става все по-променливо. Светлата част на деня намалява, образуването на мъгли и дъждовете зачестяват, а по високите места започват снеговалежи. Всичко това изисква използването на фарове за мъгла.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
В модерния свят конкурентното съревнование е много повече от самоизтъкване. За да се отличава в този бранш, една добра рентакар компания е нужно да предлага такова качество на услугите си, което не само ще привлича нови клиенти, но и ще ги задържи.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Лятото все още не е казало последната си дума, преди да отлети на юг, а и то никога не ни оставя в лоша компания - меката светлина и цветовете на златната есен се задават, а с тях и още много възможности за вълнуващи пътувания с кола под наем.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Когато вземате кола под наем в София, една от най-важните стъпки, е да се погрижите да предотвртатите евентуални щети или кражби.