Защо да наемете кола за следващата ви семейна ваканция?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Семейната ваканция би трябвало да е най-вълнуващият момент от годината. Като родители от вас зависи да направите така, че всеки да прекара това време по най-добрия начин. Колкото и хубаво да звучи обаче, задачата не е никак лесна. Преди всичко помислете как да намалите стреса. Защо не опитате с кола под наем? Rent a car ще даде на семейството ви свобода и гъвкавост докато пътувате, така че да се възползвате максимално от времето си заедно. Вижте нашия кратък списък с 6 причини, заради които си струва да вземете кола под наем за следващата ви почивка.

  1. НЕ СЕ МОТАЕТЕ НАОКОЛО

Дългите пътувания могат да бъдат трудни за всички, особено докато чакате следващия транспорт. Спестете си всичко това и резервирайте кола под наем предварително. Вашият личен превоз ще ви очаква на летището или жп гарата и докато се усетите ще сте пристигнали, без излишно разтакаване.

  1. ПРОСТРАНСТВО ЗА ВСЕКИ

Изберете правилната кола под наем за вашето семейство, така че всеки да разполага с достатъчно лично пространство и място за багаж. Няма нищо по-лошо от това да се озовете в претъпкан влак или автобус и да установите, че местата ви не са едно до друго.

  1. ПРОСТРАНСТВО ЗА ВСИЧКО

Удивително е колко неща трябва да носите за децата, дори само за един ден на плажа или в планината. Това не е проблем, когато сте с кола под наем. Просто метнете всичко вътре – количката, слънцезащитните принадлежности, вещите за пикник, дори онази огромна играчка, без която дете ви отказва да напусне хотела или вилата, където сте отседнали. Разполагате с пространство за всичко.

  1. ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ЗАБАВЛЕНИЕ

Всички знаем какво ни коства да ангажираме вниманието на децата си по време на дългото пътуване. Поредният епизод на Peppa Pig върху таблета може и да е решение за вас, но какво ли си мислят възрастните на задния ред седалки с това повдигане на вежди? Освен да озвучавате всичко наоколо с натрапчивата музика от филмчето, в колата под наем може да играете различни игри, да пеете песни и да прекарате колкото време искате със забавни детски програми, без да досаждате на никого. Напълно ви рабираме, ако детските филмчета са саундтракът на вашите семейни пътувания. Е, съвсем скоро всичко това ще бъде само спомен в паметта на порасналите ви деца. Погрижете се да бъде хубав спомен.

  1. САМИ ОПРЕДЕЛЯТЕ ПОЧИВКИТЕ СИ

Независимо колко време питате децата си, вероятността да обявят, че се нуждаят от тоалетна, точно когато автобусът се е върнал отново на магистралата, е повече от голяма. С кола под наем можете да спрете всеки път, когато вашето семейство се нуждае от почивка, а това прави нещата много по-лесни за всички.

  1. ПООЩРЕТЕ ПРИКЛЮЧЕНСКИЯ ДУХ У ДЕЦАТА СИ

Придържането към график вероятно ще ви позволи да видите повече интересни неща, но ще е много по-забавно, ако бъдете спонтанни на следващата ви ваканция. Поощрете любопитството на децата си, като им позволите сами да потърсят отговори на въпросите си, вместо просто да има кажете това, което очакват да чуят.

С набор от 4 гуми на ваше разположение в точния момент, вие и семейството ви ще отидете точно там, където искате и когато искате.


Може би вече планирате следващата ваканция. Това е добре, защото имате време да обмислите спокойно и внимателно вариантите. Ако изберете да се възползвате от предимствата на rent a car, Луксъри Карс ще ви подкрепи допълнително с голям избор от автомобили под наем, отлично обслужване и истински изгодни ценови пакети. Очакваме ви!