6 бързи съвета, които ще подобрят опита ви с кола под наем

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Независимо дали сте начинаещи потребители на rent a car или ветерани в играта, има редица лесни решения, които могат да подобрят вашия опит с наемането на автомобили. Както казахме статията дава няколко бързи съвета, затова минаваме директно на въпроса.

  1. РАННА РЕЗЕРВАЦИЯ

Ранната резервация ви дава две основни предимства:

  • Цена – почти сигурно е, че ранната резервация ще ви осигури по-добра цена, ако я направите най-малко две седмици предварително.
  • Избор – колкото по-рано заявите кола под наем, толкова по-голям избор от автомобили ще имате. Така няма да ви се наложи да поберете 4 куфара, три деца и количка във Fabia.
  1. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ЗА ПРОМОЦИИ И ИЗГОДНИ ПАКЕТИ

Сещате ли се за всички имейли и онлайн реклами, които сте се научили да игнорирате. Е, истината е, че те са пълни с добри оферти, а компаниите за отдаване на автомобили често предлагат някакъв вид промоции. Не забравяйте да се огледате за изгодни пакети, за да си осигурите възможно най-добрата сделка за сезона. Предложенията са там – просто трябва да ги потърсите.

  1. ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ АВТОМОБИЛ

Може би изглежда очевидно, но един от най-добрите трикове да получите изгодна сделка за кола под наем, е да сте наясно от какъв автомобил се нуждаете.

  • Пътуването включва ли деца? Ако е така може би безопасността е в началото на вашия списък с изисквания.
  • Планирате къмпинг екскурзия в планината? Вероятно търсите издръжливост и достатъчно място за оборудването.

Ако сте на път да изберете просто най-евтиния вариант, помислете отново. Прибързаното решение сега, може да излезе скъпо на пътя.

  1. ИЗБЯГВАЙТЕ ПИКОВОТО ВРЕМЕ ЗА ПЪТУВАНЕ

Всеки знае, че купуването на самолетен билет по време на празници, уикенди или други периоди с голямо търсене, може да излезе солено. Същото се отнася и за услугата кола под наем. Ако е възможно, тръгнете по-рано към вашата дестинация и се приберете след като трафикът се нормализира. Дори и с допълнителните дни крайната сума на пътуването може да излезе по-ниска, поради по-ниската наемна цена на автомобила. Попитайте вашата rent a car агенция - консултантите, които работят в бранша вероятно знаят кой е най-добрият план за действие.

  1. УЧАСТВАЙТЕ В ПРОГРАМИ ЗА НАГРАДИ

Знаем, че бързате и всичко, което наистина искате е да стъпите на пътя. Но чуйте нашия съвет: когато вашата компания за отдаване на автомобили ви предложи да се регистрирате в програма за награди, направете го! Много от тези програми са безплатни и ви осигуряват достъп до преференциални цени и отстъпки, които си заслужават. Никой не обича да попълва документи, но ако отделите малко време сега, ще спестите пари в бъдеще.

  1. ПОДОБРЕТЕ ЦЯЛОСТНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Мислете за колата под наем, като за част от вашето ваканционното приключение и не се страхувайте да вложите малко повече ресурси, за да извлечете най-доброто от услугата. Rent a car може да бъде изключително ефективно решение при дълги пътувания или ако пътувате с деца. Добавянето на една идея лукс или вълнение от спечелена отстъпка, може значително да подобри цялостното ви преживяване от наемането на автомобил.


Може би вече сте се убедили в ефикасността на някои от тези съвети, но се надяваме да откриете и нови, които да използвате във вашия rent a car опит. Ако сте готови да ги проверите, препоръчваме ви да използвате нашия инструмент за резервации още днес.

Луксъри Карс ви пожелава прекрасно лято, заредено с много настроение!