Защо е важно да избирате кола под наем разумно?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Разумният избор на кола под наем може да се окаже изключително важен за вашето цялостно изживяване от пътуването. Типът и размерът на превозното средство играят огромна роля при определянето на базовата ставка за него. Така например класът оказва ефект върху едно от основни пера, които ще трябва да обслужвате – пробегът на газ на автомобила. Потърсете компактно превозно средство, което използва по-малко гориво в сравнение с някои по-големи модели.

Един от основните приоритети на Луксъри Карс е да приспособим нашата услуга към индивидуалните нужди на клиентите ни. Предлагаме различни варианти за евтина кола под наем, които могат да подобрят вашето преживяване и да ви помогнат да извлечете най-доброто от всяка почивка или бизнес пътуване

При наемането на автомобил, ценообразуването на компанията е едно от най-важните неща, които трябва да вземете предвид. Въпреки че транспортът е от изключителна важност за една комфортна обиколка на града, не е нужно да платите солено за нещо, което ще ползвате само временно. Плащането на скъпа такса за кола под наем, когато може да намерите и по-добра цена, е като да гледате как парите ви отиват на вятъра. В същото време не може да си позволите да отидете при прекалено евтин доставчик, за да не се окажете с автомобил, на който не може да разчитате.

Много клиенти вярват, че проучването и сравнението между различните rent a car компании е загуба на време, тъй като цените на компаниите са почти еднакви. Е, това далеч не е истина. Цените за наем на автомобили варират (понякога дори много) от една фирма до друга, в зависимост от модела, деня, наличността, местоположението и т.н.

Независимо дали пътувате към туристическа дестинация или служебно, разумният избор на кола под наем ще ви позволи да използвате ефективно rent a car, без да се разорите. По този начин може да освободите допълнително място в бюджета си за разглеждане на забележителности или удължаване на пътуването. Възползвайте се от нашата гаранция на цената и резервирайте евтина кола под наем в София с Луксъри Карс през нашата система за резервации или ни потърсете директно на тел.: 02 945 55 54 или 0888 993 754.


Очакваме ви!