Защо е важно да избирате кола под наем разумно?

Разумният избор на кола под наем може да се окаже изключително важен за вашето цялостно изживяване от пътуването. Типът и размерът на превозното средство играят огромна роля при определянето на базовата ставка за него. Така например класът оказва ефект върху едно от основни пера, които ще трябва да обслужвате – пробегът на газ на автомобила. Потърсете компактно превозно средство, което използва по-малко гориво в сравнение с някои по-големи модели.

Един от основните приоритети на Луксъри Карс е да приспособим нашата услуга към индивидуалните нужди на клиентите ни. Предлагаме различни варианти за евтина кола под наем, които могат да подобрят вашето преживяване и да ви помогнат да извлечете най-доброто от всяка почивка или бизнес пътуване

При наемането на автомобил, ценообразуването на компанията е едно от най-важните неща, които трябва да вземете предвид. Въпреки че транспортът е от изключителна важност за една комфортна обиколка на града, не е нужно да платите солено за нещо, което ще ползвате само временно. Плащането на скъпа такса за кола под наем, когато може да намерите и по-добра цена, е като да гледате как парите ви отиват на вятъра. В същото време не може да си позволите да отидете при прекалено евтин доставчик, за да не се окажете с автомобил, на който не може да разчитате.

Много клиенти вярват, че проучването и сравнението между различните rent a car компании е загуба на време, тъй като цените на компаниите са почти еднакви. Е, това далеч не е истина. Цените за наем на автомобили варират (понякога дори много) от една фирма до друга, в зависимост от модела, деня, наличността, местоположението и т.н.

Независимо дали пътувате към туристическа дестинация или служебно, разумният избор на кола под наем ще ви позволи да използвате ефективно rent a car, без да се разорите. По този начин може да освободите допълнително място в бюджета си за разглеждане на забележителности или удължаване на пътуването. Възползвайте се от нашата гаранция на цената и резервирайте евтина кола под наем в София с Луксъри Карс през нашата система за резервации или ни потърсете директно на тел.: 02 945 55 54 или 0888 993 754.


Очакваме ви!