3 важни предимства на евтината кола под наем

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Пътувате ли често с автомобил? Е, намирането на най-добрата сделка за кола под наем, е съвсем различна игра в сравнение с намирането на евтини полети. Това е така, защото факторите, които играят роля при определянето на цените на rent a car, освен че са трудни за разбиране, в общия случай са насочени да носят ползи на компаниите, повече, отколкото на потребителите. Въпреки това клиентите могат да обърнат тези фактори в своя полза. Наемането на евтина кола под наем е възможност сами да намалите разходите си, възползвайки се от многобройните предимства на услугата. Винаги, когато се нуждаете от нея. Освен това малката кола има поне още 3 важни предимства, които си заслужава да обмислите.

ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

Пътувате самостоятелно, като двойка или малка група без багаж? Освен че ще ви пасне идеално, евтината кола под наем ще ви спести пари чрез икономия на гориво, заради по-ниските мощности на двигателя. Така че, ако разполагате с точно разчетен бюджет, наемането на малка кола несъмнено ще остави повече банкноти в портфейла ви!

ОТЛИЧНА МАНЕВРЕНОСТ

Друго предимство на малката кола е нейната отлична маневреност. Паркирането в ограничените градски пространства ще ви се стори като детска игра с всеки от компактните модели на Луксъри Карс. Те са идеални за шофиране при натоварен трафик, какъвто несъмнено има в София например.

ПО-НИСКИ ЕМИСИИ CO2

Ако сте човек, който се стреми да полага грижи за околната среда, ще се радвате да знаете, че нашите икономични автомобили дават по-малък въглероден отпечатък в сравнение с по-големите модели. С нас може да се наслаждавате на шофирането, без да изпитвате вина.

ЛУКСЪРИ КАРС – СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО ОТДАВАНЕ НА ЕВТИНИ КОЛИ ПОД НАЕМ

Може би отдавна обмисляте наемането на малка кола. В Луксъри Карс сме щастливи да ви предложим чудесен избор от малки коли, между които да избирате. Важно е да отбележим, че малка не означава по-малко и всички наши модели са напълно застраховани и изрядно поддържани за вашето спокойствие и комфорт. Вашата безопасност е нашият основен приоритет, ето защо отговорно заявяваме, че ние сме специалисти по отдаването на евтини коли под наем.