Кой от тези модели евтина кола под наем ще изберете?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

В Луксъри Карс разбираме, че нашите клиенти наемат автомобили по различни причини. Ето защо се стремим да предлагаме превозни средства в широка гама, които да отговорят на всяко изискване. От малки автомобили до просторни семейни коли – комби под наем или миниван под наем, ние имаме това, което търсите! Но често клиентите ни избират евтина кола под наем, която е напълно подходяща за изпълнение на индивидуални служебни ангажименти или пътуване на малка група хора. Вижте три отлични предложения в икономичния клас.

1. Фолксваген Поло под наем

Изберете Фолксваген Поло под наем от Луксъри Карс, когато търсите превозно средство с характеристики, които пасват на особеностите на градското шофиране. Компактен и стилен, икономичен и модерен, този автомобил се справя без затруднение с паркирането в ограничени пространства.

Бензиновият двигател работи гладко и отделя ниски емисии CO2. Безшумната работа на мотора допълва удоволствието от управлението на тази машина. Ако ще шофирате извън града, разполагате с 280-литров багажник, който ще побере нужното за вашето пътуване.

2. Шкода Фабиа (комби) под наем

Практичният избор, когато търсите комфорт, съчетан с нисък разход на гориво и повече място за багаж. Шкода Фабиа (комби) под наем е малък, но солиден автомобил, който предлага просторен интериор и отличен двигател, стабилно поведение на пътя и комфортно возене. 300-литровият багажник има сравнително голям обем за своя клас и е снабден с множество практични куки за прикрепване на торби и др. Не случайно Луксъри Карс залага на този модел, предлагайки го в три цветови варианта.

3. Опел Астра под наем

Опел Астра под наем идва от Дженеръл Мотърс, като компактен семеен автомобил с голям багажник (максимален обем 1500 л). Моделът е оборудван с 6-степенна ръчна скоростна кутия, климатик и пълен ел. пакет, които гарантират комфорта на пасажерите по време на пътуването. Дизеловият двигател е икономичен, както в градски условия, така и при шофиране на по-далечни разстояния.  Разходът на гориво (градско – 6.6 л / 100 км; извънградско – 4.2л / 100 км), прави Opel Astra особено подходящ избор в условия на натоварен трафик.


Разгледайте всички предложения за евтина кола под наем от Луксъри Карс. В случай че се нуждаете от допълнителна информация за конкретен модел от нашата гама в икономичния клас, моля, свържете се с нас на 02 945 55 54 или
0888 993 754!