Защо да се доверим на по-малките агенции за коли под наем?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Търсенето на коли под наем днес е изключително лесно достъпно, благодарение на множеството рент а кар агенции, предлагащи своите услуги на пазара. Често изборът ни на такава е „улеснен“, избирайки голяма международна агенция за автомобили под наем. Най-големите обаче невинаги са най-добрият избор.

Ето защо тук сме подбрали предимствата на малките компании за коли под наем, които ще ви свършат чудесна работа, независимо от това, че не оперират на международния пазар. Тук всичко е лесно, бързо, ясно, достъпно и удобно, а става ли въпрос за сигурност - тя е не по-малко гарантирана!

Доверявайки се на по-малка агенция за коли под наем, може да бъдете сигурни, че своевременното откликване при възникнал проблеми или запитване, е гарантирано. Бързата реакция по предприемане на необходимите действия за осигуряване удовлетвореността на клиента е приоритет на малката рент а кар компания. Спестявате си дългата бюрократична процедура, която съществува при по-големите конкурентни кампании. Обратната връзка при по-малките е по-бърза, а отношението към клиента: много по-близко.

Другото предимство на малката агенция е присъствието на индивидуално обслужване на клиента. Това е изключително ценно качество, тъй като персоналното внимание и грижа към клиента е трудно постижимо в големите компании. Там клиентите са толкова много, че едва ли служителите им са запознати с индивидуалните нужди на всекиго от тях, детайлите по резервираната им кола под наем, поради което близостта в отношенията много често липсва.

Сред големите предимства на малките рент а кар агенции е гъвкавостта при извършването на тяхната дейност. Тук процедурите са максимално редуцирани от гледна точка подчиняването на различни политики и свързаните с тях действия. Фирмената политика е важен елемент от функционирането на една компания, но ако е в ущърб на клиента, то за вас, като крайни потребители, не би била от полза. Доверявайки се на малка компания, вие ще се уверите в гъвкавостта при обслужването на нуждите ви. Обикновено служителите предлагат изключително адекватна и бърза реакция, задоволяваща изцяло клиента, дори и при решаването на възникнал проблем. Няма нужда да преминавате през дългата процедура, подчинена на „политиката на фирмата“.

Бърза и лесна адаптация към динамичните пазарни условия и съпътстващите я нови продукти също е причина да изберете по-малка агенция за осигуряването на автомобил под наем. Предлагането на най-иновативните тенденции в областта на автомобилните наеми е резултат и от предприемчивостта на агенцията. Така например те обновяват автомобилния си парк много по-бързо и лесно от големите ни конкуренти, защото тази промяна няма нужда да преминава през одобрение на няколко нива.

Малките рент а кар компании са с не по-малко достойни качества от големите такива. Защо да не им се доверим?