Кола автоматик под наем Mercedes B 200 – много комфорт в малък автомобил

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Вярвате или не, малката кола автоматик под наем B 200 на Mercedes е всичко друго, но не и поредният скучен хечбек. Всъщност това е автомобил, който осигурява отлична производителност и комфорт, докато носи известното лого с три лъча.  

 

Този модел от автопарка на Луксъри Карс е лек и достатъчно пъргав, и се справя еднакво добре на кратки и дълги разстояния. 

 

Малък отвън, просторен отвътре 

 

 

Забележителната производителност на малкия двигател на Mercedes B 200 автоматик под наем, се допълва от щедър интериорен обем. Отвън автомобилът изглежда мъничък, но отвътре изненадва с наличното си пространство, което е повече от достатъчно. Във високото и просторно купе, удобно могат да се настанят четирима възрастни и едно бебе, заедно с целия им багаж. И всички ще се чувстват добре, независимо от продължителността на пътуването. 

 

В повечето случаи капацитетът на Mercedes B 200 е напълно достатъчен и за по-големи хора. 

 

В случай че пътувате сами или с един придружител и предпочитате да не използвате задните седалки, ще откриете, че те се сгъват удивително лесно.  

 

Голямо багажно отделение 

 

 

Автоматикът предлага толкова място за пътниците, че може да накара лимузината Mercedes S-Class да се почувства малко тясна. Освен удобство в купето обаче, B 200 разполага и с повече място за багаж в сравнение с повечето съвременни многофункционални автомобили от този клас. 

 

Икономичен двигател 

 

С чудесни показатели за разход на гориво от 7.6 л / 100 км в града и 5.00 л / 100 км извън града, всеки може да планира бюджета си прецизно и да извлече най-доброто от своето пътуване. 

 

Лесно паркиране 

 

С Mercedes B 200 предизвикателствата на паркирането в ограничените градски пространства най-сетне могат да бъдат победени. Малката кола автоматик под наем от Луксъри Карс паркира по-бързо и по-лесно в сравнение с повечето семейни автомобили - изпитано от нас и нашите клиенти.  


Възползвайте се от предимствата на този автомобил за следващото пътуване, което планирате. Моделът може да бъде при вас за датите, които желаете, с предварителна резервация и гаранция за качество на услугата от нашата компания. При нужда от допълнителна информация или съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!