Запознайте се с три чудесни модела комби под наем от Skoda и Луксъри Карс

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Комби под наем е сред най-предпочитаните видове купета от феновете на рентакар по целия свят. Допълнителното пространство за товар при тези автомобили добавя много полезна стойност за пътешествениците и техните семейства. 

В Луксъри Карс добре разбираме необходимостта от място в автомобила и се стремим да предлагаме добри решения в тази посока на нашите клиенти. Не случайно залагаме на марки като Skoda и няколко различни вариации на Fabia. При нас можете да резервирате Skoda Fabia 1.6 TDI под наем (сива-комби)Skoda Fabia 1.6 TDI под наем (бяла-комби), както и Skoda SuperB 2.0TDI (автоматик) под наем. 

Защо Skoda Fabia комби под наем е добър избор за резервация на автомобил 

Причините, които правят тези модели добър избо,р не са никак малко. В нашата компания например харесваме тапицерията Scout, която чешкия бранд използва, за да осигури здравина и защита в долната част на каросерията. Като добавим и използваните уникални сплави при решетките, получаваме чудесни модели с вид на мини офроудър. 

Но мястото, където Fabia в най-голяма степен оправдава репутацията на своя производител, е вътре в купето. Обзавеждането в предната част включва набор от лесни за използване инструменти, висококачествени разпределителни устройства и прилични материали. Оборудването с круиз контрол, трикорабен кожен волан, преден централен подлакътник и педали от неръждаема стомана, е повече от удобно и приятно. 

Позицията за шофиране е добра и предлага широка гама от настройки, а отличното качество на изработка придава на модела елегантност и стил. 

За пасажерите на задните места е осигурено добро усещане за комфорт с повече място не само за краката, но и за цялото тяло.

Производителност и задвижване 

Нашите модели на Skoda са изключително удобни и безопасни, и гарантират на водача лесно и спокойно управление. Меката настройка на окачването означава, че усещането за движение на пътя е наистина добро. Автомобилът уверено поема неравностите по настилката. Естественото претегляне на кормилното управление и задоволително бързата петстепенна ръчна скоростна кутия печелят нови точки за Skoda, както и по-добрата работа на съединителя и по-плавната реакция на газта. 

Интериор и багажно пространство 

Fabia има някои уникални характеристики, като елегантна линия на покрива, хромирана решетка, качествени материи, модерно стерео, климатик и др.  

Личи, че е създадена с много мислъл за практичност. Има достатъчно ниши и отделения за съхраниние с удобни размери и разположение. Регулируемата по височина седалка на водача още веднъж допълва неговия комфорт, а и не е проблем да настани по-едри пасажери на задните места.

Предлаганите от нас модели комби имат по-дълго междуосие и по-гъвкав багажник, което ги прави идеални за малки семейства с повече багаж, детска количка или други обемни принадлежности.

По подразбиране Skoda се движи с два реда седалки, като обемът на багажника идва с печелещите уважение 505 литра. И все пак, задният ред се сгъва лесно, а благодарение на прибиращите се възглавници получавате напълно равен под. Освен това, с максимален капацитет от 1485 литра, Fabia със сигурност предлага много място за багаж за автомобил с подобни размери.


Skoda Fabia е популярно, надеждно и икономично комби в средния клас с отличното качество на изработката и усещане за пространство. Запазете модел за вашите дати още днес!