Защо коли под наем в София е по-добра услуга от споделянето на автомобили

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Пазарът на коли под наем в София и на споделянето на автомобили нараства с всеки изминал ден. И точно сега, това не е случайност. Светът все още се намира в капана на пандемията и пътуването във всяка точка на света с нает автомобил, е далеч по-удобно и безопасно, отколкото пътуването с обществен транспорт.

Преди да решите дали да използвате автомобил под наем или споделен автомобил, можете да оцените плюсовете и минусите на двете възможности. 

Коя услуга предлага по-удобни локации на вземане

Луксъри Карс предлага оферти за наем на коли с възможност за доставка на избран модел до Летище София или до посочен от клиента адрес. Мястото на вземане на споделеното превозно средство зависи от собственика на превозното средство. 

Коя услуга предлага по-добри автомобили  

 

Поддръжката на колите за споделено шофиране зависи от собственика. Новите автомобили, техническата им изправност и чистият интериор не само са приоритет на добрите рентакар агенции, те са задължителни в този бизнес.

  

Коя услуга е по-изгодна за клиента 

Обикновено, намирането на кола за споделено ползване става чрез използването на уеб приложения. И макар че ползването им е безплатно, при финализирането на вашия наем е възможно да ви бъдат начислени абонаментни такси. Резервирането на автомобил под наем в Луксъри Карс е безплатно и винаги можете да ни потърсите, ако се нуждаете от допълнително съдействие или помощ. Нашата ценова политика е изключително гъвкава и напълно съобразена с възможността да конфигурирате стойността на услугата според вашите бюджетни възможности. 

 

Кола под наем по време на пандемия 

Всяка добра агенция за отдаване под наем, особено във времена като тези, предлага поддържани автомобили и безконтактни плащания. Предимство, което е неприложимо с пълна гаранция при повечето собственици на автомобили на платформи за споделено ползване.

Въпреки че поддържаните превозни средства и безконтактните плащания намаляват риска от разпространение на COVID-19, ние силно препоръчваме на всички, които ползват рентакар по време на пандемията, да поддържат социална дистанция, да не пренебрегват носенето на защитни маски, както и честата дезинфекция на ръцете. 

В Луксъри Карс сме посветени на желанието да направим всяко пътуване с автомобили от нашия автопарк удобно, сигурно и незабравимо. Учим се от всяка обратна връзка, която ни давате през годините и работим усърдно, за да ви предложим най-добрите коли под наем в София на най-добрите цени. С всяка резервация получавате от нас:  

  • точния  модел, който сте запазили; 

  • възможност  за доставка на автомобила на Летище  София или на посочен от вас адрес;  

  • бързо,  точно и ясно оформяне на документи; 

  • професионално  обслужване и съдействие при решаване  на евентуални проблеми; 

  • високи  отстъпки за редовни клиенти.   


Запазете автомобил за вашите дати на пътуване още днес!