3 идеални причини да изберете миниван под наем

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Миниван под наем предлага огромни възможности на клиентите по целия свят и това е факт, който не може да бъде пренебрегнат. Разбира се, по време на своите ваканции, хората избират практичността, простора и сигурността, защото знаят, че това е най-доброто за тях и техните семейства.

И това е точно така, когато стягате багажи си за седмица или две напред, а в тези случаи допълнителното товарно пространство е безценно. Днес изброяваме някои от най-популярните причини, поради които хората наемат миниван, когато пътуват.

Отпуски и семейни пътувания

Безспорно, това е най-полулярната причина за наем на миниван. Този вид автомобил може да побере до седем пътници и има голям капацитет за съхранение. Седалките са много удобни, а и ще оцените икономичния резервоар. И накрая, децата ви ще обикнат просторното купе, вместо да се чувстват смачкани между братята и сестрите си или между умопомрачителното количество багаж, без който все пак не може.

Приятелски излети

Ако планирате да пътувате към определена дестинация с по-голяма група от хора, миниван под наем, вероятно ще е най-добрият избор на транспорт. Придвижването на всеки с отделно превозно средство често завършва с разцепване на компанията, а и по този начин увеличавате общите разходи за гориво, вместо да инвестирате капитала си в по-полезни и приятни сплотяващи компанията ви дейности. Нашите пътнически микробуси могат да седнат на 12 или 15 пътници.

Работни пътувания

Независимо дали пътувате с отбора си към старта на някое спортно събитие или участвате в групово бягство от офиса с колегите ви, миниванът ще държи всички вас заедно, сплотявайки екипа. Всъщност, този вид пътувания често се оказват и най-ефективната част от тиймбилдингите, а хувавите спомени от пътуванията остават завинаги.

Луксъри Карс предлага разнообразие от модели миниван под наем, предназначени за широк спектър от поводи. Разгледайте всички предложения в нашия сайт или изберете вашия от тази статия. За повече информация или нужда от съдействие, можете да се свържете с нас на номер +359 888 777 927.

  • KIA SORENTO 2.2 CRDI (автоматик 4X4)

Луксъри Карс предлага Kia Sorento 2.2 CRDI под наем с 5+2 места, дизел, 6-степенна автоматична скоростна кутия, климатик, радио и CD.

Разход на гориво: градско – 9.3 л/100 км, извънградско – 6.00 л/ 100 км.

  • VOLKSWAGEN TIGUAN 2.0 TDI (автоматик 4Х4)

В нашия автопарк ще откриете Volkswagen Tiguan под наем е миниван с 4+1 места, дизел, 6-степенна автоматична скоростна кутия, климатик, радио и CD.

Разход на гориво: градско – 8 л/100 км, извънградско – 6.00 л/100 км.

  • CHEVROLET ORLANDO 2.0 D (АВТОМАТИК)

Практичният Chevrolet Orlando 2.0 D под наем е миниван с 5+2 места, дизел, 6-степенна автоматична скоростна кутия, климатроник, автопилот, радио и CD.

Разход на гориво: градско – 9.3 л/100 км, извънградско – 5.7 л/ 100 км.