Коли под наем на Летище София от Луксъри Карс

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Луксъри Карс е семейна компания с отлична репутация и безупречно обслужване на всеки клиент. Предлагаме услугата за вземане на коли под наем на Летище София, така че да осигурим повече удобство на нашите клиенти.

Резервирайте кола под наем от Луксъри Карс и я получете удобно на Летище София!

Коли под наем на Летище София

Обикновено, услугата кола под наем се използва от делови хора, които често пътуват на големи разстояния, имат фиксирана програма и график, които трябва да бъдат спазвани. Ето защо надеждната агенция за резервации на автомобили, на чиято точност можете да разчитате, често се оказва една най-важните точки при планиране на пътуването. И разбира се, Летище София е сред най-предпочитаните локации за доставка на автомобил под наем. Услугата е изключително удобна, тъй като при пристигането на полета ви, заявеният от вас автомобил вече ви очаква там.

В случаите, когато държите да потеглите незабавно към София или към друг български град, без да пилеете ценно време в търсене на превоз, Луксъри Карс ви посреща с избраната от вас кола под наем на Летище София, за да извършите трансфера възможно най-бързо.

Предлагаме трансфери до всяка точка в България, включително Летище София

Луксъри Карс предлага трансфери от Летище София. Всеки трансфер се извършва с нов, технически изряден и подготвен автомобил за пътуването, което ви очаква. Сайтът ни разполага с лесна за използване автоматизирана система заедно с фиксирана ценова таблица, които ви помагат бързо и лесно да се ориентирате за услугите и ценовата политика на компанията.

За повече информация относно трансфери на коли под наем или друга информация, свързана с вашия наем, моля разгледайте нашия уеб сайт или се свържете с нас на телефони: +359 2 945 55 54, +359 888 777 927. Ние сме на ваше разположение.

Резервирайте коли под наем на Летище София от Луксъри Карс

Ако имате служебни ангажименти в София, отсядате в столицата или планирате да разгледате града, непременно се възползвайте от услугата рентакар и многобройните удобства и предимства, които тя ще ви осигури.

Разполагаме с перфектно поддържан автопарк и предлагаме отличен избор от автомобили под наем в следните класове:

Магистралите „Хемус“, „Тракия” и „Люлин” водят началото си от град София, така че оттук имате възможност бързо да се отправите към всяка точка във вътрешността на страната.


Изберете и резервирайте точния модел автомобил под наем през нашата лесна за използване система за резервации или се свържете с нас, за да ви съдействаме допълнително. Ако желаете, ние ще доставим вашата кола под наем на Летище София и тя ще ви очаква там, веднага щом пристигне полетът ви.