Коя е най-добрата препоръка при избор на кола под наем за сезон 2022?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Нашето желание в семейна рентакар агенция Луксъри Карс, е клиентите ни да бъдат информирани, за да могат да вземат най-добрите решения, когато резервират кола под наем

Продължете да четете, за да получите най-добрите оферти за наем и най-новата информация.

Последните данни и актуализации на рентакар компаниите по света показват нарастващ прилив на оптимизъм относно бъдещите перспективи за пътуване. Търсенето, изборът и резервациите на дестинации се увеличават. И изглежда, че това лято пътуващите ще бъдат силно мотивирани от своята вътрешна изследователска природа. 

Някои дестинации вече приветстват завръщането на туристите, много от които се осмеляват да излязат отвъд обичайните си граници, като избират по-далечни маршрути и по-дълъг ваканционен престой.

Ето защо най-добрата препоръка е да резервирате отрано

Не бихме могли да подценим тази препоръка и нейното водещо значение по отношение на туристически сезон 2022 г. Резервирайте своя автомобил под наем сега!

Ако пролетната ваканция и по-дългият уикенд на Великден (тази година почивните дни, свързани с Великден са 22, 23, 24 и 25 април - от петък до понеделник) са ни научили на нещо, то е, че ранната резервация е ключът към осигуряването не само на най-добрата възможна цена, но е и най-добрата гаранция, че изобщо ще имате кола под наем.

Междувременно, бихме искали да ви уверим, че Луксъри Карс е семейна рентакар агенция, която е изключително насочена към това да осигури максимална техническа сигурност, удобство и съдействие на всички свои клиенти, които ни се доверяват и избират коли под наем от автопарка на компанията за своите пътувания.

Всички наши автомобили под наем са изправни, отлично поддържани и преминали задължителните технически прегледи. Независимо от вида на автомобила, който търсите за вашето пътуване - лека кола, миниван, микробус, ние ще ви предложим сигурни превозни средства на добри цени. 

Добре знаем, че огромното разнообразие на пазара на коли под наем може да бъде объркващо за клиентите. Ето защо нашата ценовата политика е изключително гъвкава и изцяло съобразена с пазарната ситуация.

Също така, от Луксъри Карс получавате:

  • точно този автомобил под наем, който сте резервирали;
  • ние ще доставим вашата кола под наем на Летище София или на посочен от вас адрес;
  • оформянето на документите е бързо и точно, с ясно формулиран текст (процесът отнема 10 минути);
  • без такси за извън работно време;
  • високи отстъпки за редовни клиенти: при втори наем - 5 % , при трети, четвърти и пети - 10 %, при шести и всеки следващ - 15 %.

Можете предварително да се запознаете с нашите общи условия за наемсервизни услуги или да се възползвате от многобройните предимства при дългосрочен наем. В работата си всеки ден се стремим да заставаме зад думите си “изгодна цена и коректно обслужване”.


Следете нашия блог за актуални новини от света на наемите на автомобили. При всякакви въпроси, свързани с вашите резервации, моля, не се колебайте да се свържете с нас.