Една чудесна идея за пътуване с евтина кола под наем в София

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Пролетта и слънчевите дни, които тя донесе предизвикват все по-голямо желание да пътуваме, особено през почивните дни. Те просто ни умоляват да се отправим към някоя красива дестинация сред природата и да изживеем това блажено време с любимите си хора.

Така че е време да тръгнете на път и да опознаете някои от най-добрите дестинации с евтина кола под наем в София от Луксъри Карс.

Вижте също Евтина кола под наем - защо това е толкова добър избор в града.

Село Локорско

Днес ви предлагаме да се отправите към село Локорско, което предлага чудесна лека пътека покрай малка река с водопади, спокойствие, множество красиви поляни и места за пикник сред зеленина.

Най-доброто време за посещение е през пролетта, когато реката все още е пълноводна. В центъра на селото, непосредствено преди пътеката, има голям и удобен паркинг, където спокойно можете да оставите автомобила си и да започнете да изследвате околността. 

Локорско се намира в подножието на Стара планина, близо до Кремиковския манастир и на около 15 км от центъра на София. Разположено е в красива местност, заобиколена от борова и широколистна гора. На два часа преход над него се намира един от най-високите върхове до столицата – Драгунът, висок 1110 м. А горските поляни в подножието му са обсипани с цветя и гъби.

Село Локорско е популярна дестинация за практикуващите планинско колоездене. И тъй като техните пътеки за спускане се намират нагоре в гората, разходката ви няма да бъде нарушена. Макар че срещите с колоездачите (и мотоциклетисти) тук са неминуеми, те са се превърнали в една от основните местни атракции. 

Вижте също Какви предимства носи пътуването с евтина кола под наем.

Евтина кола под наем в София

Изберете за вашите пътувания край столицата евтина кола под наем в София от Луксъри Карс.

  • VOLKSWAGEN POLO 1.2 (ХЕЧБЕК) има 7-степенна автоматична скоростна кутия, климатроник, радио, AUX и CD. Разход на гориво: градско – 7 л/100 км, извънградско – 4.50 л/ 100 км.

  • PEUGEOT 308 1.6 HDI (КОМБИ) има 6 - степенна ръчна скоростна кутия, автопилот, климатик, радио, Aux и USB изход, навигация. Разход на гориво на 100 км: градско - 5 л, извънградско - 4 л. 

  • SKODA FABIA 1.6 TDI (КОМБИ) има 5-степенна ръчна скоростна кутия, автопилот, климатик. AUX, CD, радио. Разход на гориво на 100 км: градско – 4 л; извънградско – 3.4 л.


Разгледайте всички предложения за евтина кола под наем в София (икономичен клас) от автопарка на нашата компания и резервирайте вашия автомобил под наем още днес. В случай че имате допълнителни въпроси, свържете се с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем да организарате най-добрите си пътувания с рентакар.