Изберете правилната кола под наем за щастливо пътуване

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Лятото все още не е казало последната си дума, преди да отлети на юг, а и то никога не ни оставя в лоша компания - меката светлина и цветовете на златната есен се задават, а с тях и още много възможности за вълнуващи пътувания с кола под наем.

Пътешествията в България са привлекателни през цялата година, но в края на лятото и началото на есента има нещо, което ни подтиква да се възползваме от момента, докато изследваме още и още от невероятните забележителности в тази древна страна и нейната изключителна природа. 

Разбира се, наемането на автомобил е отлична възможност да осъществите плановете си. Междувременно, рентакар агенция Луксъри Карс помага на своите клиенти при всеки проблем, свързан с пътуването, който може да възникне на пътя – в София или извън града. В допълнение, нашият автопарк предоставя широка гама от класове, марки и модели коли под наем, които отговарят на различните изисквания и цели на клиентите. Ето няколко примера.

MERCEDES А 180 CDI

Mercedes А 180 CDI под наем е компактен хечбек, който предлага 4+1 места, ръчна скоростна кутия, климатик, радио и CD. Този автомобил в икономичен клас е идеалният вариант за пътуващи самостоятелно или двойки и техният багаж. Характеризира се със отличен разход на гориво - градско – 6 л / 100 км, извънградско – 4.5 л/100 км, което оптимизира бюджета и гарантира блажени мигове на четири колела.

KIA SORENTO 2.2 CRDI (АВТОМАТИК 4X4)

Kia Sorento 2.2 CRDI дизел под наем е просторен джип, който предлага 5+2 места, 6-степенна автоматична скоростна кутия, климатик, радио и CD. Въпреки класа си, автомобилът има много приятен разход на гориво - градско – 9.3 л/100 км, извънградско – 6.00 л/100 км. Той ще предложи отличен комфорт и на по-големи групи, тръгващи на по-продължителни пътувания. 

MERCEDES C220 CDI (АВТОМАТИК)

Mercedes С 220 CDI под наем е елегантно комби, което предлага 4+1 места, автоматична скоростна кутия, климатик, радио и CD. Има завиден добър разход на гориво – градско - 7.0 л/100 км, извънградско – 5.00 л/100 км.

FORD GALAXY TITANIUM 2.0 TDI (5+2 МЕСТА, АВТОМАТИК)

Ford Galaxy 2.0 TDCI дизел под наем е чудесен миниван, който предлага 5+2 места, 6-степенна автоматична скоростна кутия, климатроник, радио и CD, автопилот. Разходът на гориво е 8.2 л/100 км градско и 5.2 л/ 100 км при извънградско шофиране.

OPEL ZAFIRA 1.9 CDTI

 

Opel Zafira под наем – 1.9 дизел, е безпогрешен миниван, който идва с ръчна скоростна кутия, 5+2 места, климатроник, CD и радио. Неговият разход на гориво на 100 км е повече от отличен - градско – 7.7 л, извънградско – 5.2 л.

Разгледайте всички предложение за кола под наем от автопарка на Луксъри Карс.

Отлично поддържаните и най-евтини коли под наем в София ви предлагат всичко, от което се нуждаете по време на вашата обиколка на столичния град или при пътуване в страната. Изберете правилната рентакар компания и правилната кола под наем, за да си гарантирате правилното изживяване по време на вашата ваканция в България! 


И не забравяйте, че най-доброто време за пътуване тепърва предстои. Резервирайте автомобил под наем още днес или се свържете с нас, за да ви съдействаме при вашия избор.