Най-важното качество на една добра рентакар компания

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

В модерния свят конкурентното съревнование е много повече от самоизтъкване. За да се отличава в този бранш, една добра рентакар компания е нужно да предлага такова качество на услугите си, което не само ще привлича нови клиенти, но и ще ги задържи. Рекламните послания и обещания трябва да бъдат изпълнявани и никога да не се прави компромис с доверието на клиентите, които избират точно тази марка сред всички останали. 

Когато говорим за компания за отдаване на коли под наем, най-важното качество е грижата за безопасността на потребителите. За семейна рентакар агенция в София Луксъри Карс безопасността на нашите клиенти не е просто конкурентно предимство, върху което се гради целият ни бизнес, а осъзната отговорност.

Ето защо всеки автомобил от автопарка на компанията ни редовно преминава всички годишни и сезонни технически прегледи. След всеки клиент, автомобилите са щателно оглеждани, почиствани и проверявани за наличие на всякакви неизправности, така че щом се срещнем със следващия клиент, да сме уверени, че му предоставяме надежден автомобил, който отговаря на нашите фирмени стандарти и какъвто самите ние бихме управлявали.

Подготовка на автомобилите за новия сезон

С края на летния сезон е време за най-важната техническа подготовка на всеки автомобил. Септември, октомври и ноември са месеците, в които техническата профилактика е наша основна грижа. Навременната поддръжка преди настъпването на зимата, е това, което ще гарантира на клиентите безпроблемно изживяване при пътуванията им както през есента, така и по време на зимните празници с кола под наем от Луксъри Карс.

Смяната на маслото, масления филтър и въздушния филтър гарантират изправността на нашите автомобили при тяхната редовна употреба.

Старото масло натрупва замърсители, които затрудняват работата на вътрешните монтажни възли и движещите части. Един изваден маркуч или неработещ колан на серпентина, може да изкара автомобила в страни от пътя. А когато въздушният филтър не е сменян продължително време разходът на гориво се увеличава, което е несъвместимо с нашата бизнес философия.

С настъпването на есента светлата част на деня намалява и започват да се образуват мъгли. Това означава, че светлините на колата (фарове, мигачи, стопове) трябва да бъдат изрядни и да гарантират безопасността на водача, на неговите спътници и на останалите участници в движението. 

Дори не можем да си представим да отдадем автомобил под наем с акумулатор, връзки на кабели или алтернатор, които може да генерират проблеми на пътя поради твърде дълга употреба или наличие на корозирали части. Така че диагностиката на двигателя е основна и задължителна точка в поддръжката и подготовката на нашите коли под наем за новия сезон.

Едва след основната техническата грижа, идва ред да се погрижим и за комфортния интериор, удобствата в купето и цялостния облик на нашите автомобили. Но добрият външен вид на колите ни е красивата и приветлива опаковка на едни редовно проверявани и надеждни превозни средства. Само заедно изпълнени, всички тези условия могат да гарантират качеството и комфорта на услугата, която Луксъри Карс предлага на клиентите, които търсят коли под наем.