Как да си гарантирате, че ще имате най-доброто изживяване при наем на автомобил?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Един от основните ни приоритети е всеки път да адаптираме нашата рентакар услуга, така че тя да отговаря на индивидуалните изисквания на нашите клиенти.

В семейна рентакар агенция Луксъри Карс предлагаме различни варианти, които могат да подобрят вашето изживяване и да ви помогнем да извлечете най-доброто от ваканцията или бизнес пътуването си.

Колата под наем може да ви осигури страхотно изживяване и всичко, което трябва да направите, за да си гарантирате това, е да следвате няколко прости правила.

Изберете агенция с висока оценка от потребителите

Най-важния показател за това как ще премине изживяването ви с наетия автомобил е оценката на клиентите. Щастливи сме, че след толкова години на пазара на отдаването на автомобили в София, клиентите на Луксъри Карс се обръщат отново към нас, когато търсят качествена рентакар услуга, на която могат да разчитат.

Запознайте се с условията за наем

Важно е да се запознаете с условията, при които ще сключите сделката за наем на автомобил, когато искате да си спестите неприятни изненади. Условията на компанията трябва да са ясни, без скрити такси и да са лесно откриваеми на фирмения сайт, за да можете спокойно да се запознаете с тях.

Научете повече тук.

Резервирайте отрано

Ранната резервация е най-сигурният начин да получите автомобил под наем, който отговаря на вашите цели за предстоящото пътуване и ще ви осигури пространството, мощността, удобствата и цената, които търсите. Резервация в последния момент означава, че точният модел за вас може да не е свободен в този момент и се налага да правите компромиси с изискванията си.

Изберете място за вземане на автомобила

Важен фактор, който клиентите понякога пренебрегват при наем на автомобил, е мястото, откъдето всъщност ще го вземат.

Невинаги е лесно и бързо да наемете кола на летището, а много често това е от значение за клиента. Най-добре предварително изберете компания, която има готовност да ви посрещне с подходящ за вашите цели автомобил под наем на Летище София, с който да потеглите към Пловдив, Стара Загора, Русе или Варна по най-бързия начин.

Научете повече тук.

Направете снимки на колата

На път сте да потеглите и да направите много снимки от пътуването си. Преди да го направите обаче, направете снимки на целия екстериор на вашия автомобил под наем щом го вземете.

Често срещан проблем на наемателите по целия свят е да бъдат таксувани за щети, които не смятат, че са причинили. Без снимки или без да е отбелязано във формуляра за наем на превозното средство, няма да можете да докажете, че щетата не е нанесена от вас. Затова просто направете няколко снимки и се отдайте на безгрижно пътуване.

Вижте повече тук.


Според нашия опит, спазването на тези прости правила води до най-добрите изживявания при наем на автомобил. Така всичко, за което трябва да се тревожите, е да си прекарате страхотно по време на вашето пътуване.