Защо да наемете кола под наем за Новогодишната нощ?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Новогодишната нощ е най-голямото парти през годината, което прекарваме със семейството или приятелите си. Ако искате да изпратите подобаващо 2022 г. и да си осигурите най-добрия старт на новата 2023 г., наемете кола под наем от компания, на която имате доверие, за да стигнете безопасно до вашата празнична дестинация и обратно у дома. 

Направете своята Новогодишна нощ наистина незабравима с кола под наем от семейна рентакар агенция Луксъри Карс! 

Каквото и да сте планирали да видите и правите на Нова година, най-добрият, безопасен и вълнуващ начин да го осъществите може да бъде наемането на автомобил. И най-хубавото е, че по пътя можете да вземете любимите си хора и заедно да споделите новогодишната емоция. 

Дори все още да не сте планирали къде ще посрещнете празника, с кола под наем имате безброй възможности, които може да осъществите.  

Независимо дали искате да посетите концерт, да присъствате на събитие, да гледате фойерверки от страхотно място, да заведете децата си в тематичен парк извън града или просто да организирате романтично бягство с любимия човек, винаги е добра идея да вземете кола под наем. 

*Рентакар агенция Луксъри Карс напомня на своите клиенти никога да не се качват зад волана след употреба на алкохол! Планирайте посрещането на Нова година, така че да имате достатъчно време за почивка преди отново да застанете на шофьорското място! 

Видове коли под наем 

В автопарка на рентакар агенция Луксъри Карс можете да избирате между различни класове и стилове превозни средства, марки и модели. Насладете се на едно пълноценно пътуване с икономичен клас автомобил под наем, стандартен клас автомобил под наем, автоматик под наем, комби под наем или миниван под наем, в зависимост от вашите индивидуални изисквания (бюджет, брой пасажери, обем багаж и др.), и прекарайте една незабравима новогодишна вечер, уверени, че сте на сигурно място. 

В случай че бихте искали да резервирате конкретен модел кола под наем, е нужно само да резервирате предварително чрез нашия лесен за използване инструмент за онлайн резервации или се свържете с нас, за да ви съдействаме при необходимост. 

Един от основните ни приоритети е да можем да предложим варианти на нашите клиенти, насочени към техните точните нужди, за да им помогнем да извлекат най-доброто от своята ваканция или бизнес пътуването си. 

Резервирайте безопасно и лесно 

С повече от 15 години опит на пазара за коли под наем, семейна рентакар агенция Луксъри Карс предлага безкомпромисно качество на услугата, сигурни автомобили, отлични цени на коли под наем в София и ясни условия без скрити такси. За нас доверието на нашите клиенти е най-добрата инвестиция в бъдещето. 

Благодарим ви, че сте с нас и ви пожелаваме весели празници и щастлива 2023 година!