Надеждна рентакар компания ли е Луксъри Карс?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

В случай че все още не сте използвали нашата рентакар услуга, вероятно се питате дали можете да ни се доверите. 

 

Луксъри Карс е една от първите компании за отдаване на автомобили под наем в България и докато през всички тези години се стремим да се развиваме, продължаваме да работим с много от първите ни клиенти. Нашата прозрачна фирмена политика, поддържани автомобили, отлично обслужване и цени са това, което клиентите търсят и ценят най-много и заради което се обръщат към нас всеки път, когато търсят кола под наем.

 

Още с основаването си, мисията на нашата семейна рентакар агенция, е да предлага висококачествена услуга, фокусирана върху осигуряването на удовлетвореност на всеки клиент, от началото до края на неговия наем.

 

Важна част от нашия бизнес е да можем да предложим най-добрите цени на пазара, както и възможност да се възползвате от различни промоции и изключителни отстъпки целогодишно. 

 

Ние се гордеем с нашата мрежа от клиенти и се стараем всеки ден да оправдаваме доверието на потребителите, както и да отговорим на бързо променящите се изисквания в този бизнес.

 

Така че, да: Луксъри Карс е надеждна рентакар компания!

 

Сега, когато знаете отговора на този въпрос, можете да резервирате колата си от Луксъри Карс без притеснения. Но ако все още обмисляте дали да ни се доверите, прегледайте нашите условия за наем или се свържете с нас, за да отговорим на въпросите ви.

 

3 важни съвета за наем на кола от Луксъри Карс

 

1. Винаги резервирайте автомобила си предварително!

2. Подгответе всички нужни документи и винаги ги дръжте под ръка!

3. Насладете се на вашата кола под наем и изживейте свободата!

 

Луксъри Карс е правилният избор за наем на автомобил в България. Ние подкрепяме клиентите си през целия период на техния наем, съдействаме им при необходимост и искаме да се чувстват възможно най-комфорно с нашите коли. 

 

Нашата услуга е предназначена за всички, които искат да наемат автомобил, независимо дали ще пътуват по работа или за ваканция, сами или с половинката си, със семеството или с приятели. 

 

При нас можете да избирате между различни варианти за наем спрямо вашите лични изисквания, нуджи и бюджет в рамките на това, което е най-добро за вашето пътуване. 


Резервирайте кола под наем от Луксъри Карс и простосе насладете на изживяването!