Може би очаквате приятели или бизнес партньори от страна с ляво движение или самите вие отдавна не сте шофирали вдясно? Ще се радваме да сме ви полезни с няколко основни съвета за шофирането вдясно.
Често клиентите ни избират евтина кола под наем, която е напълно подходяща за изпълнение на индивидуални служебни ангажименти или пътуване на малка група хора. Вижте три отлични предложения в икономичния клас.
Rent a car е най-добрият начин да се отпуснете и да изследвате непознати маршрути, но истината е, че този бизнес се ръководи от свои собствени закони. Познаването им ще ви осигури изгодна сделка, в която и точка на света да се намирате.
Наемането на евтина кола под наем е възможност сами да намалите разходите си, възползвайки се от многобройните предимства на услугата, винаги, когато се нуждаете от нея. Освен това малката кола има поне още 3 важни предимства, които си заслужава да обмислите.
Да спукаш гума в движение е едно от най-неприятните неща, но то може да ви сполети дори когато сте с кола под наем. Все пак при спазване на основните правила за поддръжка на гумите, рискът намалява значително. Вижте как бързо да смените спуканата гума на пътя, така че да не губите нито миг от лятото.