Не е нужно да притежавате лично миниван, за да се възползвате от многобройните му предимства. Вижте 5 основателни причини, заради които си струва да помислите за миниван под наем от Луксъри Карс.
Важно е да знаете, че в наши дни наемането на кола е добра практика навсякъде по света и не е никак сложно. Но как да постигнете най-добрата сделка спрямо бюджета си? Вижте 3 лесни стъпки за намиране на евтина кола под наем.
Най-добрият начин да разберете дали пътищата, по които смятате да пътувате са заледени, е да знаете кога, къде и как се образува черният лед. Научете как да преминете през него безопасно в тази статията на Луксъри Карс.
Нова година е един от най-обичаните празници навсякъде по света, защото символизира надеждата ни за по-добро и светло бъдеще. Вижте кои забавни обичаи подбрахме за вас.
През зимата се налага да се съобразяваме с неща като намалена видимост, хлъзгава настилка и удължен спирачен път. Уверете се, че вие и колата ви сте готови за всичко това. Така ще гарантирате безопасността и доброто си настроение по време на предстоящите коледни и новогодишни празници.