5 страхотни предимства на пътуването с кола под наем

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Колата под наем е удобен вариант, който набира все по-голяма популярност в ежедневието на пътуващия човек през XXI век. Нискотарифните авиокомпании ни позволяват да пътуваме до всеки град в света за малко пари. Сега можем и да изследваме тези градове удобно и практично, според собствения ни бюджет.

Ако все още не сте наемали кола, в тази статия ще откриете 5 чудесни причини, заради които си струва да опитате.

1.СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ

По време на вашата ваканция, едва ли бихте искали да се притеснявате за цените на таксита, графиците или автобусните спирки. По-скоро бихте искали да се радвате на свободата да импровизирате и да се наслаждавате на времето си.

2.СПЕСТЯВАТЕ ПАРИ

Ако живеете в голям град и не се нуждаете от кола всеки ден, автомобилът под наем ще ви спести куп пари от застраховка, паркиране, технически прегледи, смяна на гумите… Дори да изглежда скъпо, всъщност колата под наем е несравнимо по-евтина от притежаването на личен автомобил.

3.КОМФОРТ

С кола под наем можете да посетите отдалечени места, скрити пътеки или ресторанти с гледка, до които е невъзможно да се стигне с такси или автобус.

Освен това няма нищо по-хубаво от кола, която ви очаква на летището, за да не се налага да разнасяте багажа си из градския транспорт или да плащате на такситата допълнителни такси за него. Кажете "да" на комфорта.

4.КОЛИ ПОД НАЕМ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

С коли под наем в София от Луксъри Карс, може да избирате между автомобили в икономичен клас, стандартен клас, комби, автоматик или миниван. С нас вашето бизнес пътуване, семейна ваканция или романтичен уикенд никога повече няма да бъдат същите.

5.КОЛА ПОД НАЕМ В ТОЧНИТЕ МОМЕНТИ

Колата под наем е услуга, която може да използвате в точните моментите, когато наистина се нуждаете от нея. Така ще имате възможността да извлечете максимума от вашето работно пътуване или ваканция, докато пестите усилия, време и пари.


Разгледайте предложенията на коли под наем от Луксъри Карс, ако търсите агенция, която може да отговори на вашите очаквания.