Три причини да наемете кола

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Независимо дали ще наемете кола по работа или за свободното време, пътуване със семейството или с приятели за уикенд, или просто търсите различно изживяване, колата под наем винаги е отличен вариант. Ако никога не сте наемали автомобил досега, не се притеснявайте – ние ще ви кажем точно защо трябва да помислите да си вземете кола под наем

Свобода

Основната причина, поради която хората по целия свят наемат коли, независимо дали ще се придвижват с нея в собствената си страна или в чужбина, е, че с нея идва и възможността сами да контролират всеки аспект на пътуването си. Автомобилът под наем дава най-голяма свобода да планирате всичко, точно както сте решили или да променяте плановете си в движение. Когато сте на почивка, всичко, което искате, е да правите нещата със собствено темпо, да спирате, когато пожелаете, да се отбиете, където решите и да слушате музика, която обичате.

Автомобилът под наем предоставя на вас контрола над това кога тръгвате и пристигате на местата, без се налага да мислите за разписания, обществен транспорт, таксита и всякакви други обстоятелства или непознати, които биха ви ограничавали. С вашата кола под наем просто преминаването от едно място на друго и всичко става лесно.

Без разходи за поддръжка

Следващото съществено предимство на колата под наем е фактът, че с нея отпадат всякакви задължения и разходи за задължителна техническа поддръжка и такси, които идват с личния автомобил. Рентакар компанията има отговорността за цялата грижа по автомобила и също така можете да разчитате на нейната подкрепа, в случай че нещо се случи с колата, докато я имате.

Много опции

Наемането на кола е идеален вариант и за тези, които искат да опитат шофиране на различен автомобил или просто се нуждаят от различен тип кола за краткотрайно или по-продължително пътуване. Изборът на кола под наем може да се направи и въз основа на броя пътници, с които ще се возите. Вариантите наистина са много и за всички вкусове и изисквания - от компактни и стандартни коли под наем през автоматици или комби до по-големи автомобили.

Разбира се, притежаването на личен автомобил не означава, че не можете да наемете кола за конкретен вид пътуване, която по-добре отговаря на вашите цели. Причините да наемете автомобил може да бъдат най-различни, също както и възможностите да избирате. Самият договор за наем може да включва допълнителни опции или не според вашите нужди, като GPS навигация, детска седалка и др.

Освен всичко това, наемането на кола може да бъде много по-евтино, отколкото използването на обществен транспорт, таксита или приложения за споделени пътувания. Всичко, което е нужно, е да пресметнете колко време ще шофирате в града или по междуградски пътища, какъв паричен ресурс ще ви е необходим спрямо посочената информация за разход на гориво на модела, който изберете и как числата се отнасят към дневната наемна цена на превозното средство под наем. 

Никак не е случайно, че кола под наем е една от най-популярните услуги в света.


Готови ли сте да наемете кола? Резервирайте вашия модел от Луксъри Карс сега!