„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Когато се отправяте на път, независимо в града или провинцията, колата под наем е най-достъпният и удобен вид транспорт. И все пак, когато резервирате превозно средство, не винаги може да сте сигурни какво всъщност ще получите.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Пролетта и слънчевите дни, които тя донесе предизвикват все по-голямо желание да пътуваме, особено през почивните дни. Те просто ни умоляват да се отправим към някоя красива дестинация сред природата и да изживеем това блажено време с любимите си хора.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
С отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, всички ние искаме да пътуваме по нов начин, който ни носи по-пълноценно изживяване, основано на ценности като ангажираност и съпричастност, вместо да гледаме на това като на някакъв вид придобиване.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Пътуването с кола под наем е чудесно по толкова много причини. Особено ако сте направили правилния избор на компания, клас и модел превозно средство.
„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo
Открийте две супер полезни приложения, през които можете да следите ремонтните дейности, и изобщо състоянието на пътищата в България, както и най-добрият синоптичен сайт в момента.