5 основателни причини да помислите за миниван под наем

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Може би сте се заричали, че никога няма да ставате собственик на миниван. Сега обаче, когато се налага да возите децата навсякъде в града или планирате семейните ваканции, вероятно се замисляте за комфорта, който това превозно средство може да ви осигури. Е, добрата новина е, че все още не е нужно да притежавате миниван, но пак може да се възползвате от многобройните му предимства. Вижте 5 основателни причини, заради които си струва да помислите за миниван под наем от Луксъри Карс.

  1. БЕЗОПАСЕН, ПРАКТИЧЕН, ЕФЕКТИВЕН

Миниванът е превозно средство, което е проектирано изцяло, за да отговори на уникалните и динамични нужди на многолюдните семейства. Добър пример е предлаганият от Луксъри Карс Опел Зафора под наем, който още с дебюта си през 1999 г. се доказа като най-практичният мултифункционален автомобил на пазара, оценен от бизнеса и семейната аудитория. Оттогава миниванът непрекъснато увеличава своята популярност. Поддръжката е евтина, дизайнът стилен, а механиката надеждна.

  1. ИДЕАЛЕН ЗА ПЪТУВАНЕ

Може би подценявате нуждата на децата от пространство, но те ще ви убедят в това, когато изминатите 50 км ви се сторят като 500. Да... След цялото викане в ушите и ритане по седалката ви. Миниванът под наем е съвършено просторен, без да ви създава усещане, сякаш карате автобус. Той е като близък семеен приятел, който отлично разбира нуждите на всички ви и предлага ефективни решения.

С просторния интериор и складов потенциал, всеки пасажер разполага със свое пространство за личен багаж, раници или чанти с пелени и други детски принадлежности. Никой няма да се чувства притиснат и тъй като ще прекарате часове наред в превозното средство, вие ще искате това допълнително пространство.

  1. ТОВАРЕН КАПАЦИТЕТ

Друг важен момент, който трябва да обмислите, е от колко място за багаж се нуждаете. Заедно с малките деца вървят колички и всякакви други обемисти предмети. Миниванът предлага не само голям капацитет за товарене, но обикновено е оборудван с десетки ниши, поставки за чаши и скрити отделения на пода.

Тези “прибрани” пространства са чудесни, защото в тях можете да складирате какво ли не. По този начин купето остава просторно, така че вашият четиригодишен герой да не се чувства нападнат от купчините вещи.

Mиниванът Фолксваген Тоуран под наем от Луксъри Карс, е идеален за пренасяне на големи товари. Заедно с вас, той ще побере абсолютно всичко, от което смятате че ще се нуждаете на планираната дългата ваканция до далечна дестинация. И вие ще се чувствате отлично по време на пътуването.

  1. ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ВСИЧКО

Само миниван може да предложи пълен достъп до всичко от всички страни. С двойно плъзгащите се странични врати и широк заден капак, цялата вътрешност на автомобила се достига лесно за максимално удобство. Единствено водачът на миниван никога няма да се провира или да пълзи по пода, за да достигне задния ред седалки.

  1. ГОРИВНА ЕФЕКТИВНОСТ

Потребителите посочват горивната ефективност като един от основните критерии, когато определят рейтинга на едно превозно средство. Миниванът е икономичен, както в града, така и на извънградско шофиране. Той има далеч по-добър разход на гориво в сравнение с обемните SUV или дори с някои кросоувъри.

ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НУЖНО ДА ПРИТЕЖАВАТЕ МИНИВАН

Може би сериозно се замисляте над този въпрос. Познайте какво? Не е задължително да сте обвързани чак дотам с миниван. Децата ще пораснат, а и в крайна сметка не всеки ден ходите на почивка или в командировка. Не е нужно да поемате дългосрочен ангажимент. Вместо това можете да взимате миниван под наем от Луксъри Карс, когато наистина се нуждаете от това забележително превозно средство. Заедно с практичността си, сегментът предлага реален комфорт и безопасност – задължителни условия за автомобилите на XXI век.


Заявете вашия семеен или бизнес супермобил миниван под наем от Луксъри Карс. Предлагаме добър избор и отлично обслужване на чудесни цени.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ:

5 страхотни предимства на пътуването с кола под наем 

Как да направите пътуването с дете леко и приятно за всички