Как да изберете “правилната” кола под наем?

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

Ще наемате кола, но как да изберете подходящия автомобил? Отговорът зависи от конкретния повод, както и от сумата, която сте готови да платите. Има няколко аспекта, с които трябва да се съобразите, за да направите най-добрия избор на кола под наем за вашето пътуване.

ОПРЕДЕЛЕТЕ ЗАЩО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ RENT A CAR

За да решите коя кола под наем е най-подходяща за вас, задайте си следните въпроси:

  1. Защо наемам кола?
  2. Какво планирам да правя с автомобила?
  3. С колко човека ще пътувам?

Въз основа на техните отговори, вече може да елиминирате определени типове автомобили от списъка.

Например: Вие работите в чужбина и идвате в България заедно със семейството си на почивка. Вероятно ще ви е необходима просторна кола с детска седалка и голямо пространство за багаж. С евтина кола под наем навярно няма да се чувствате достатъчно комфортно.

Поводът, за който наемате автомобила, оказва влияние върху броя на километрите, които ще изминете. При някои rent a car агенции, в наемната цена е включен само ограничен брой километри. Обикновено колкото по-кратък е периодът на отдаване под наем, толкова по-малко свободни километри. Ако сте изминали по-голямо разстояние от предвиденото, е възможно да ви бъде начислена допълнителна такса. Луксъри Карс има ясна политика за таксуване, за която може да прочетете повече тук.

ЗА КАКВО ДА ВНИМАВАТЕ ПРИ ИЗБОРА НА АВТОМОБИЛ

След като определите защо наемате колата и пространството, от което се нуждаете, остава да изберете вида на предаването - ръчна или автоматична трансмисия, както и горивото – бензин или дизел.

Докато видът гориво не оказва влияние върху наемната цена, изборът на предаване ще го направи. Автомотиците под наем са по-скъпи от моделите с ръчни предавки.

КАКВИ КЛАСОВЕ АВТОМОБИЛИ ПРЕДЛАГА ЛУКСЪРИ КАРС?

Клиентите на Луксъри Карс могат да избират между широка гама коли под наем - икономични коли, стандартен клас и комби, от ръчно превключване към автоматична скоростна кутия, както и миниван. И не забравяйте - с нас винаги имате неограничени километри!