Пет факта, които не знаете за нашите коли под наем

„Луксъри Карс 07″ ЕООД logo

В Луксъри Карс доволният потребител, най-високото ниво на безопасност и честното отношение са основните приоритети в нашата фирмена политика. Ето защо повечето от клиентите ни се връщат отново, когато имат нужда от коли под наем.

Но освен отношението и нашата честност спрямо клиентите, има няколко определящи характеристики на нашите коли под наем, които ни позволяват да предлагаме високо ниво на рентакар услугата.

1. Всички автомобили в автопарка на Лъксъри Карс се отдават на клиенти в изрядно техническо състояние, с извършена годишна и сезонна поддръжка (смяна на гуми, течност за чистачки, антифриз, масло и др.). Преди всеки наем, колата се почиства и се предава на наемодателя при спазване на всички противоепидемиологични мерки в условията на пандемия от COVID-19.

2. Нашите автомобили са не повече от 6-годишни.

3. Вие избирате класовете и моделите, които включваме в автопарка на компанията спрямо най-търсените превозни средства за наеми. Стремим се да предлагаме автомобили, които могат да отговорят на изискванията на нашите клиенти.

4. Проверяваме превозните средства след всеки наем по списък с критични точки на безопасност и поддръжка, така че колата да изглежда като нова, когато отново бъде наета.

5. Нашите коли под наем са напълно оборудвани, независимо от марката. Ние купуваме автомобили от конкретна марка, размер или модел, като винаги се уверяваме, че те отговарят на основните критерии за качество на Луксъри Карс.

Луксъри Карс предлага коли под наем в следните класове:

Предлагаме следните услуги:

Можете да се запознаете с нашите прозрачни условия за наем на автомобил, както и да запазите автомобил през нашия лесен за използване онлайн инструмент за резервации или да се свържете с нас на телефони +359 2 945 55 54; +359 888 777 927, за да ви предоставим допълнителна информация.

Последвайте ни и във Facebook.


Вече имате много повече причини да наемете нашите превозни средства. Консултирайте се с нас и изберете колата, която ви подхожда най-добре. Ние ще се погрижим за останалото.