Най-добрият начин да разберете дали пътищата, по които смятате да пътувате са заледени, е да знаете кога, къде и как се образува черният лед. Научете как да преминете през него безопасно в тази статията на Луксъри Карс.
Нова година е един от най-обичаните празници навсякъде по света, защото символизира надеждата ни за по-добро и светло бъдеще. Вижте кои забавни обичаи подбрахме за вас.
През зимата се налага да се съобразяваме с неща като намалена видимост, хлъзгава настилка и удължен спирачен път. Уверете се, че вие и колата ви сте готови за всичко това. Така ще гарантирате безопасността и доброто си настроение по време на предстоящите коледни и новогодишни празници.
Едно от най-важните неща, за които трябва да се погрижите, когато планирате пътуването си с автомобил в чужбина, е да проверите дали ще ви бъде необходима международна шофьорска книжка - International Driving Permit или International Drivers License. Вижте какво още трябва да подготвите.
С няколко лесни, но съществени стъпки може да намалите разхода на гориво, докато шофирате коли под наем от Луксъри Карс.